BUFFON – A Calcio Analyst jelenti be!

Buffon – Több mint győztes

A calcioanalyst.com információi szerint október 31-én jelenik meg az év egyik leginkább várt sportkönyve minden idők tán legjobb kapusáról. A Fűrész Attila – Privacsek András szerzőpáros által írt színvonalas kiadvány 256 oldalon taglalja a legendás olasz portás, Gianluigi Buffon életrajzát.

A Calcio Titka című nagyszerű szakkönyv után az Inverz Média idén is méltó ajándékkal kedveskedik az olasz futball szerelmeseinek. A „Buffon – Több mint győztes” című kötetet az egykori szövetségi kapitány, magyar bajnok edző Várhidi Péter, a korábbi válogatott kapusunk, jelenleg kapusedzőként tevékenykedő Petry Zsolt és az egyik legfelkészültebb szakíró Kéri András Dániel szakvéleménye valamint 48 oldalnyi színes képmelléklet gazdagítja.

Megjelenés: 2018. október 31.

Forrás: calcioanalyst.com & futballszakember.hu

 

Szerző: Fűrész Attila – Privacsek András
Kiadó: Inverz Media Kft.
Borító: cérnafűzött, keménytáblás
Méret: 26 (mélység) x 167 (szélesség) x 238 (magasság) mm
Súly: 850 gr
Terjedelme: 256 oldal + 3×16 oldal képmelléklet
ISBN: 978-615-5901-00-3
Megjelenés: 2018. október 31.
Ár: 4990 Ft

Gianluigi Buffon azon kevés futballsztárok egyike, aki ellenfeleiből is mély tiszteletet és elismerést vált ki. Ezt nemcsak a bő két évtizedes pályafutása során tanúsított bravúrjai, eredményei és rekordjai által érte el, hanem különleges személyisége révén is.
Már tiniként klasszisok ellen védett, 23 évesen rekordösszegért szerződtette az a Juventus, melynek játékosaként a fantasztikus sikerek mellett testközelből élte meg a hírhedt bundabotrányt. Őt sem kímélték, mégis pár héten belül, a világbajnokságot megnyerve felért a csúcsra, és azóta is elkápráztatja teljesítményével a szurkolókat.
Az izgalmas karriertörténet mellett fény derül Gigi gyermekkorára, féltve őrzött magánéletére, elképesztő sztorijaira és arra, hogy miért válhatott minden idők egyik legjobb kapusává…

 

Calcio Analyst  & Inverz Média @ Copyright 2018. 

2018-10-20T10:02:09+00:00